Maak je mailbox slimmer: Outlook–Prioriteiten en overige

Maak je mailbox slimmer: Outlook–Prioriteiten en overige

(Focused inbox for Outlook )

 

bron: https://support.office.com/nl-nl/article/postvak-in-met-prioriteit-voor-outlook-f445ad7f-02f4-4294-a82e-71d8964e3978?fromAR=1&omkt=nl-NL&ui=nl-NL&rs=nl-NL&ad=NL

 

Postvak IN met prioriteit inschakelen/uitschakelen.

  1. Selecteer in Outlook  het tabblad Beeld.
  2. Selecteer Postvak IN met prioriteit weergeven.

 

De tabbladen Prioriteit en Overige worden boven aan uw postvak weergegeven. U wordt geïnformeerd over e-mail die in Overige wordt geplaatst en u kunt op elk gewenst moment tussen tabbladen schakelen om een kijkje te nemen.

 

Het is mogelijk om een regel op te stelen zodat mail altijd van bepaalde afzenders in de Prioriteit of Overige tabblad komen.
Klik met de rechtermuisknop op een bericht, afhankelijk in welk tabblad je staat kun je selecteren voor de optie  Verplaats naar Prioriteit

 

Wijzigen hoe uw berichten worden geordend

  1. Selecteer in uw postvak het tabblad Prioriteit of Overige en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het bericht dat u wilt verplaatsen.
  2. Als u een bericht wilt verplaatsen van Prioriteit naar Overige, kiest u Verplaatsen naar Overige als u alleen het geselecteerde bericht wilt verplaatsen. Kies Altijd verplaatsen naar Overige als u alle toekomstige berichten van die afzender wilt plaatsen in het tabblad Overige.

    Als u een bericht wilt verplaatsen van Overige naar Prioriteit, kiest u Verplaatsen naar Prioriteit als u alleen het geselecteerde bericht wilt verplaatsen. Kies Altijd verplaatsen naar Prioriteit als u alle toekomstige berichten van die afzender wilt plaatsen in het tabblad Prioriteit.

 

 

 

https://www.microsoft.com/nl-nl/videoplayer/embed/ba942bbc-a345-439c-afc7-7826fbb8db83?pid=ocpVideo0-innerdiv-oneplayer&postJsllMsg=true&maskLevel=20&market=nl-nl